AICINĀJUMS PIETEIKTIES RADOŠO DARBNĪCU VADĪTĀJIEM

“iWeek – starptautiskā mākslas nedēļa” Liepājā
2016. gada 5. – 13. novembrī

“iWeek – starptautiskā jauno mediju mākslas nedēļa” izaicina dalībniekus pārvērtēt mūsdienu paradigmas, standartus – kā pasaule mainās tehnoloģiju un migrācijas ietekmē, kā pastāvošās vērtības ietekmē globālo pilsoņu nenoteiktība un nepārtrauktās komunikācijas virspusīgums.

“iWeek” is eksperiments, kas mazā piekrastes pilsētā, Liepājā, apvienos radošā sadarbībā māksliniekus, zinātniekus, pētniekus, studentus un pasniedzējus no dažāda izmēra pilsētām – katru ar savu personīgo skatījumu uz pārmaiņu tēmu.

“iWeek” var piedalīties studenti, jaunie un pieredzējušie mediju mākslinieki, zinātnieki, profesionāļi, mākslas kritiķi, pasniedzēji un citi interesenti, kas varēs piedalīties:

  • “Show and talk” sesijās,
  • konferencē,
  • radošajās darbnīcās,

kurās viņi sadarbosies radīs un pārradīs un prezentēs to vīzijas izstādē, publiskās prezentācijās, performancēs un koncertā.

 

Festivālā tiks padziļināti apskatītas šādās tēmās:

 – “lēno” mediju māksla,

 – dziļās un seklās ilgtspējas pretnostatījums,

 – māksla “aiz” zinātnes, tehnoloģijām un bioloģijas,

 – postmediju māksla,

 – mediju arheoloģija.

 

AICINĀJUMS PIETEIKTIES darbnīcu vadītājiem

Aicinām pieteikties 2 – 4 dienu ilgu darbnīcu vadītājus – dažādu nozaru māksliniekus, pētniekus un domātājus – festivāla tēmas ietvaros. Lūdzu sūtīt 300 vārdu garu aprakstu un īsu biogrāfiju uz: info@mplab.lv

Termiņš: 1. jūnijs, 2016